Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Organele de ied le spalam bine bine dupa care le punem la fiert si tot aici adaugam si bucata de carne.
Dupa ce s-au fiart lasam organele sa se scurga bine de apa dupa care le dam prin masina de tocat sau le taiem cubulete (eu prefer sa le dau prin masina de tocat-asa imi plac).
Curatam ceapa ,o spalam si o taiem ...la fel procedam si cu usturoiul,mararul si patrunjelul.
Toate verdeturile le punem intr-o tigaie cu ulei bine incins ,le calim dupa care amestecam cu carnea si organele tocate.Adaugam si sare ,pipier si cimbru dupa care punem intr-o tava unsa cu ulei,eu am facut in dry cooker.
Dupa 45-50 min dupa ce este gata scoatem tava si lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit este gata pt servit.
Pofta mare!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult